NLP & Selvværd

FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT – OVERHOVEDET IKKE!

Via NLP kigger vi på din indre dialog. Hvilken indre dialog har du? Har du en indre dialog med en alt for kritisk dommer?

Det har meget stor betydning for de ord, der kommer ud af din mund- og dermed din kommunikation med andre, hvordan din indre dialog er. Din indre dialog har betydning for dine handlinger, og dermed om du har succes eller fiasko, om du er glad eller trist, om du har det godt med dig selv og andre, om du tror du kan eller ej, om du tør eller holder dig tilbage.

Vi lever kun en gang, der er ingen grund til, at du går og har en negativ indre dialog/dommer, der begrænser dig, gør dig negativ over for dig selv og andre, når det nu kan være anderledes let og ligetil med selvværd, glæde og overskud. Selvfølgelig kræver det et stykke arbejde og en motivation og lyst til, at der sker en forandring. Bedre nu end aldrig, det er ikke sjovt, at gå og have triste og grå dage, når de nu kan være lyse, sjove og energifyldte. Jeg vil være der for dig med min ekspertviden inden for området og du vil med garanti opleve en forandring. Kontakt mig når du har lyst til forandring.

Send en mail til mail@hmcoaching.dk og skriv lidt om hvordan du har det og hvad du ønsker hjælp til.

Kærligst
Marianne
HMCoaching


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik