Life Coaching i København

Marianne Henriksen er Life Coach i København.

Her kan du få hjælp til, at få overblik over dit liv. Life Coaching er coaching, der kan afklare og opstille mål for, hvad det er, du virkelig vil. Hvad er det for nogle behov og ønsker, du har til dit eget liv. Igennem Life Coaching får du hjælp til, at blive klar over, hvad der forhindre dig i, at opnå det du virkelig vil. Life Coaching hjælper til, at du bliver bevidst om dine vaner og tankemønstre, så du fremover kan arbejde på at nå målet for, hvad du virkelig vil.

Life Coaching giver bevidsthed, som er med til at starte handlinger, der vil forandre dit liv, vaner og tankemønstre. Det kan være med til, at give energi, glæde og overskud i dagligdagen, få afklaret personlige værdier, fokus og prioriteringer mellem arbejde og privatliv.  Hos din Life Coach får du Life Coaching med henblik på, at du finder ressourcer, der gør at du er i stand til, at tage ansvaret og handle for at opnå de fundne mål for det gode liv.

Er du interesseret i Life Coaching bedes du venligst udfylde kontaktformularen nederst på siden og skrive lidt om, hvad du ønsker at arbejde med.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 60958748 eller sende mig en en mail på mail@hmcoaching.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst
Marianne


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik