Personlig Coaching, København

HAR DU MISTET DIG SELV – dit selvværd ( til job eller kæreste) Det kan ske i forbindelse med

• For mange krav for mange steder fra ( eller fra dig selv)
• Ved ikke at lytte til dig selv og mærke din krops signaler, din egen indre stemme, hvad der føles rigtig for dig.

Måske føler du slet ikke, du har tid til at mærke efter og lytte til dig selv, måske er du for det meste bagud med tingene eller så meget ovre i andres behov, hvordan de har det, at du glemmer dine egne behov. Det er du bestemt ikke alene om, lad alligevel være at acceptere, at have det på den måde. Gør noget ved din tilstand. Via Personlig Coaching kan tilstanden forandres, så det er dig, der fremover sætter dagsordenen for dit liv.

Du vil få Personlig Coaching, hvor jeg som din Coach i et samarbejde med dig vil skabe afklaring, bevidsthed og fokus, som du vil have brug for, til at skabe den nødvendige forandring. Du er i sikre hænder. Jeg er som NLP Master Coach uddannet til at stille spørgsmål, som vil skabe indsigt, afklaring og erkendelser samt til at anvende NLP teknikker, som er enkle øvelser der kan skabe øget bevidsthed og få dig tilbage til dig selv, så du vil opnå glæde i dagligdagen, overskud, fornyet energi og større selvværd.

Jeg siger ikke, at du ikke vil kunne opleve mange krav fra forskellige steder igen, det vil du, men fremover vil du have værktøjer til, at håndtere dette og du vil være i stand til at blive i dig selv, og dermed være dig selv, have større ro og stor bevidsthed om, hvad du vil og ikke vil, og på den måde vil du opleve større selvværd, og det vil ikke kun du mærke, men dine omgivelser vil også kunne mærke din forandring.

Vil du dig selv det godt, få skabt den nødvendige bevidsthed og forandring og igen være dig selv så vent ikke med at få Personlig Coaching.

Du finder kontaktformularen nederst i højre hjørne på min hjemmeside eller du kan ringe til mig på tlf. 60958748 for bestilling af en coaching eller et coachingforløb.

Du kan vælge din Coachingsession enten i mit coachinglokale i Konsulentgruppen Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby eller over Telefon.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Kærligst
Marianne
HMCoaching

 

 


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik