Er du stressramt og har brug for hjælp?

Her kan du læse hvordan Marianne Ellegård fik hjælp til sin stress.

Jeg henvendte mig til Marianne HMCoaching, fordi jeg var sygemeldt pga. stress. Mit mål med Coachingen lød sådan. “Jeg acceptere den jeg er, lever et liv jeg har lyst til at leve nu.” I dag har jeg det godt og er i arbejde igen, jeg har lært, hvor vigtigt det er at passe på mig selv og indlægge daglige pauser, – det kan så være en løbetur, strandture eller meditation. Det der har været sværest for mig har nok været at legalisere, at jeg har brug for “Marianne-tid” og tid til bare at være… Og at sige nej…, jeg bliver bedre for hver dag der går. Tak for en super omgang coaching.

Som Din Stress Coach kan jeg hjælpe dig, som er stresset til at opnå et liv med større indre ro, overskud og glæde samt fornyet energi.  Et liv der føles lettere, sjovere og mere nydelsesfuldt. Det du fortjener.

Jeg har selv prøvet at leve et meget stresset liv igennem mange år inden jeg tog nogle afgørende valg i mit liv. Jeg valgte at sige jobbet op i den Kreditforening jeg arbejdede i igennem 11 år og uddannede mig efterfølgende til Afspændingspædagog og kom for mig på den rette hylde, jeg elsker bevægelse og har altid dyrket meget sport og underviser i dag. Senere uddannede jeg mig til NLP og Enneagram Master Coach, fordi jeg synes den mentale del er spændende, jeg har en værdi på Personlig Udvikling og jeg bliver motiveret af at hjælpe andre og gøre en forskel.

Under uddannelsen fik jeg samtidig gjort op med flere begrænsende overbevisninger, uhensigtsmæssige strategier og blev bevidst om mine værdier og det skabte både forandring og et større overskud, større selvværd og mindre stress i mit liv og en vigtig følelse af, at det var mig der satte dagsordenen i mit liv. Jeg blev, så begejstret for de effektive NLP redskaber, at jeg startede mit firma i 2009.

Jeg har nu netop afsluttet uddannelsen til Spirituel Mentor for at tage endnu mere fat i det følelsesmæssige og spirituelle og komme ind til kernen, samt tilegne mig viden om højere bevidsthed, som omfatter energier, frekvenser og vibration, hvad dræner og hvad giver energi.  Værktøjer og redskaber der alle sammen tages med i Stress Coaching.

Hvad er Stress?

Stress er en tilstand du oplever, hvis du ikke har ressourcer til at håndtere kravene fra omverdenen. Stresssymptomer kan f.eks. være, at du bliver irritable, trist, modløs, uopmærksom og kan opleve koncentrationsbesvær og manglende motivation. Kroppen kan reagere med stress, med hovedpine, søvnforstyrrelser, hjertebanken, ondt i maven, anspændthed, kvalme, træthed og angst.

Stress Coaching er coaching med henblik på, at afhjælpe eller forebygge stress. Hvis du har stress, mister du tit overblikket og bliver handlingslammet. Derfor er det ofte svært selv at opdage, at du har stress. Det er ofte andre, der gør dig opmærksom på, at du er stresset eller ved, at du bliver syg i lang tid eller mange gange over en periode. Når du er stresset, har du brug for at få hjælp til at få overblik eller genvinde evnen til at handle og komme af med stressen.

Stress Coaching kan bruges både til at forebygge stress, inden du bliver for stresset og til at komme af med stress, når du har stress.

Ved stress coaching vil jeg som din stress coach hjælpe dig med at få overblik over hvilke stressfaktorer, der er årsagen til din stress og du vil få effektive redskaber til at forebygge din stress.

Når du har denne bevidsthed, vil du bedre kunne passe på dig selv og sige stop i tide, så du fremover vil undgå denne stress, som du oplever.

Som din stress coach hjælper jeg dig med at få overblik over, hvad du kan gøre for at afhjælpe stress. Hvad er det, i hverdagen du kan gøre anderledes for ikke at blive stresset og få glæde og overskud ind i dit liv igen.

Som TAK fordi du kiggede ind på min side, vil jeg gerne give dig mine 10 bedste tips til at undgå stress og opnå større overskud. Det finder du oppe på siden i højre hjørne under Nyhedsbrev.

Du er velkommen til kontakte mig og udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du kan også sende en mail på adr. mail@hmcoaching.dk eller ringe på tlf. 60958748 og jeg kontakter dig inden for 24 timer.

Kærligst
Marianne
HMCoaching

 


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik