Referencer Coaching Side 2

Tilbage til side 1 om Referencer Coaching

1. I min første coaching, ville jeg gerne finde ud af, om jeg sagde ja til at holde foredrag, fordi jeg gerne vil “please” andre, eller det var, fordi jeg selv havde lyst til det. Ved Marianne’s åbne spørgsmål til mig, fandt jeg ud af, at jeg ikke havde lyst, og at det var i orden over for mig selv, at melde fra som foredragsholder. Jeg fandt ud af, hvad jeg havde lyst til at gøre, og det gav mig en forståelse for mig selv. Vi fik også snakket om min person som nier i enneagrammet. Det gav mig endnu større forståelse af mig. 2. I min anden coaching ville jeg afklare over for mig selv, om jeg virkelig ønskede, at komme til Grønland, og hvad der var nødvendigt for mig at gøre for at komme med. Ved brug af NLP-værktøj fik jeg visualiseret, hvor stor en oplevelse det er, at være ude at sejle i den grønlandske indenskærsrute. Det gav mig selvsikkerheden til, at gå ind til min chef og melde ud, at jeg gerne ville med. Denne coaching har lært mig, at når jeg afklarer mine valg og ønsker, og melder ud til min omverden, så kan jeg alt, hvad jeg vil. 3. I min tredie coaching havde jeg behov for, at få afklaring over en skriftlig og mundlig prøve. Jeg har aldrig kunne lide eksaminer, så jeg var ikke meget for at skulle til prøve. Samtalen med Marianne gjorde, at jeg blev bekræftiget i, at mit emne til den skriftlige prøve var et godt valg. Marianne fik givet mig en sikkerhed og selvtillid, som fik mig til at tænke positivt på prøverne. Resultatet var, at jeg fik en handleplan for, hvordan jeg bedst muligt kunne forberede mig, og hvilke positive opbyggende tanker og følelser, som jeg kunne tage med mig som hjælp til prøverne. Når jeg tænker tilbage på coachingerne, så har de især givet mig en større indsigt i mig selv. De har gjort, at jeg har overvejet mine forestående valg både for og imod. Når jeg har truffet valget, har jeg været glad for det bevidste valg, som jeg har foretaget. Det har været rart for mig, at sige mine tanker højt og få dem udforsket noget mere ved hjælp af Marianne. Hun er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål, og hun gentager de positive ord for at bevidstgøre dem for mig. Det har været meget afklarende for mig som person at have disse samtaler med Marianne.

Hilsen Tine på vejen til større selvforståelse.

Formålet med Coachingen med Marianne var at forbedre kommunikationen blandt mine medarbejdere. Jeg startede med at fortælle Marianne om de kommunikationsproblemer, der var på min arbejdsplads og det ønskede mål. Marianne foreslog at vi lavede en NLP øvelse der forstærkede mit målsætningsarbejde og dermed lysten til at gennemføre forandringerne. Jeg startede med at ændre min måde at kommunikere på, til en mere anerkendende og åben kommunikation. Meget hurtigt erfarede jeg, at det smittede af på mine medarbejdere. De nærmest adopterede min kommunikationsform. Stemningen og energien i huset er blevet meget bedre. Jeg selv er stolt og glad over at være leder af en så dygtig og engageret medarbejdergruppe. Arbejdsglæde er bare så vigtig, især når jeg bruger det meste af min tid der.

Hilsen Yasmin Leder af institution.

Tak Marianne fordi du hjalp mig ud af den onde cirkel, jeg var kommet i med hensyn til min sygdom (leddegigt), det er virkelig noget, der har hjulpet mig og mine omgivelser.

Hilsen Dorthe.

Jeg har været utrolig glad for, at komme hos Marianne, Min oplevelse med Coaching har været positiv og hjulpet mig meget. Jeg gik fra at elske, at være aktiv i skolen – fremlægge o.s.v. – til pludselig at hade det. Men med Marianne’s hjælp har jeg fundet mig selv igen og kan nu nyde at være på, at tage det med ro. Det skete især til sidst i mit Coaching-forløb 4 sessions, hvor min underbevidsthed også kom i ro, og derfor behøver jeg ikke længere “at snakke” med mig selv for, at få nerverne i ro, det kommer af sig selv. Det er noget helt andet, og nu kan jeg slet ikke forstå, hvorfor jeg har haft, det så skidt med, at stå foran andre. Det har jo været spild af kræfter. Jeg er kommet i MÅL via Coaching.

Mange tak. Sarah Gymnasieelev.


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik