Referencer Coaching

Marianne har været fantastisk god til, at hjælpe mig frem til en præcis problemformulering ved, at stille gode spørgsmål og sikre sig, at have forstået det jeg siger. Det betyder, at jeg meget effektivt kan bearbejde problemet sammen med Marianne og dermed skabe løsninger eller løsningsmuligheder. Som mange andre oplever jeg, at det kan være svært, at se skoven for bare træer, og her har Marianne støttet mig i processen til, at blive bedre til at se, høre og mærke de ting som jeg gerne vil bearbejde.

Bedste hilsner Peter. IT-chef.

Jeg har gennem min lederstilling haft nogle udfordringer, som Marianne effektivt har hjulpet mig med at få styr på. Hun har undervejs stillet mange gode spørgsmål, der har hjulpet mig til at få mange overraskende erkendelser. Selv om mange af disse var overraskende havde, jeg det godt bagefter, jeg var optimistisk og i godt humør – især fordi Marianne fik det formidlet på en god måde. Jeg lavede en NLP-øvelse med Marianne, og det var en stærk oplevelse, hvor jeg fik forstærket mine mål og handleplan. Det blev startskuddet til en god proces, hvor jeg fik realiseret mit mål. Marianne har været god til at bevare overblikket og hjælpe mig, til at holde focus på emnet, og coachingen har været med til, at give mig nye redskaber i mit ledelsesarbejde. Det er dejligt, at mærke, at jeg har fået så meget mere overskud til at bruge mine lederressourcer. Det giver virkelig glæde og mening med mit arbejde. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til andre som måtte få lyst til at blive coachet af Marianne.

De bedste hilsner Monica Nielsen. Leder af institution.

Jeg har sammen med Marianne fået coaching og lavet en NLP-øvelse, for at se om jeg kunne komme til at holde af min krop og min sygdom leddegigt. Det var en stor oplevelse, at se hvordan gigten betød mindre og mindre, og siden har jeg faktisk ikke tænkt synderligt meget på min sygdom (og første gang, jeg var til reumatolog efter coachingen, græd jeg ikke, og det plejer jeg ellers at gøre hver gang ) og mine smerter har været meget svage, hvilket igen har gjort at mit humør og overskud i hverdagen er blevet mærkbart bedre.

Hilsen Dorthe Regnskabschef og mor til 3.

Formålet med coachingen var, at finde huller i hverdagen til, at opfylde mine egne behov. Jeg var lidt i tvivl om målet, men Marianne fik mig hurtigt ledt ind på det. Jeg skulle ned på stranden 3 gange om ugen og være der i min. 5 minutter. Bare være der. Nyde udsigten og stilheden. Jeg har siden været på stranden 5-6 gange om ugen, jeg hopper endda i vandet, mig som er så kuldskær. En anden fantastisk ting det har ført med sig er, at jeg er holdt op med at ryge, det giver mig velvære, energi, ro og overskud, overskud til at møde mine nærmeste og mine medmennesker på en anerkendende måde, hvilket igen giver velvære, energi, ro og overskud. Jeg mærker det som en positiv spiral.

Hilsen Yasmin. Leder af institution og mor til 2.

Videre til side 2


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik