Referencer Stresscoaching

Jeg henvendte mig til Marianne HMCoaching, fordi jeg var sygemeldt pga. stress. Mit mål med Coachingen lød sådan. “Jeg acceptere den jeg er, lever et liv jeg har lyst til at leve nu.” I dag har jeg det godt og er i arbejde igen, jeg har lært, hvor vigtigt det er at passe på mig selv og indlægge daglige pauser, – det kan så være en løbetur, strandture eller meditation. Det der har været sværest for mig har nok været at legalisere, at jeg har brug for “Marianne-tid” og tid til bare at være… Og at sige nej…, jeg bliver bedre for hver dag der går. Tak for en super omgang coaching.

Mange hilsner Marianne Ellegård.

Hør hvordan Pia, som er kundeserviceleder blev hjulpet.

Jeg henvendte mig til Marianne, fordi jeg følte, jeg var kørt fast som leder og hos mig selv sporede en tendens til STRESS, som igen bevirkede, at jeg ikke havde overskud til mine medarbejdere og familien. Igennem de 4 sessions jeg var til, fik Marianne sat ord på min måde at kommunikere på. Det førte til, at jeg fik øjnene op for, at jeg påtog mig for meget. Jeg har aldrig før haft en Personlig Coach, men jeg må sige, det er det bedste jeg har gjort. De 4 sessions hjalp mig til en bedre selvforståelse og forståelse for de personer jeg er omgivet af til dagligt. I mellem de 4 sessions gik jeg hjem og afprøvede de forskellige øvelser i praksis. DEt virkede. Det var pludselig nogle helt andre samtaler jeg kunne føre med min medarbejdere. Det betyder helt konkret, at jeg som person og leder får mere ud af samtalerne. Mine medarbejdere forstår hvad jeg siger.

Hilsen Pia, Kundeserviceleder.

Du kan læse mere under referencer, hvordan andre har fået effektive værktøjer, afklaring og bevidsthed til at tacke udfordringerne i deres liv.

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2013 - HMCoaching.dk - Marianne Henriksen - mail@hmcoaching.dk - Designet af: René Sejling
Cookies- og privatlivspolitik